top of page

kråketråkken en sykkelfest

Kråketråkken 2023 ble et vellykket arrangement med hele 160 påmeldte.

Etter mange Covid restriksjoner og avlysninger var det endelig på tide å få høstens fineste ritt på veiene igjen. Vi var heldige med vær og vind. og det hele ble en sykkelfest vi alle trengte.


Første pulje opplevde dessverre en uheldig episode med ryttere i velt mot slutten av runde to. Ambulanse og hjelpepersonell var raskt tilstede.

Ingen ble kritisk skadd og alle ble godt ivaretatt. Vi ønsker de god bedring!Klubben stilte sterkt med 17 ryttere.


Christian Solberg kom seg helskinnet fra veltgruppa og etter flere gode brudd forsøk ente det med en sterk 4. plass (M30-39)


Tor Erik Ekker-Moen leverte med årets spurt og en sterk 4. plass (M40-49)


Remy Dirks gikk i 2-mannsbrudd fra start og han holdt helt inn til en spurtende 1, plass og seier (M50-59)


Øyvind Sørumshaugen Melvold Spurtet mot klubbkamerat Geir Huseby og det ble til slutt Melvold som holdt inn til en god 3. plass og Huseby på 4. plass (M50-59)


Rune Holtze Jensen kjørte sterkt inn til 1. plass og seier i siste pulje (M60-69)


Resultater: https://live.eqtiming.com/67355#result:258055-0-1247160-1-1-Moss Cykle Klubb takker alle som deltok. Vi takker også våre sponsorer, samarbeidspartnere og alle som hjalp til å #makekråketråkkengreatagain !


Arturs Sykkelservice Hydroclean As Mors Cafè Redbike Sykkelverksted Moss


Bilder: https://christopherhenriksson.smugmug.com/Kr-ketr-kken-10... Christopher Henriksson (bilder kan brukes i SoMe mot kreditering)Vi evaluerer årets ritt og ønsker innspill på forbedringer.

Håper vi sees neste år

94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page