top of page

Mossesyklister på vinnerlaget på Trondheim-Oslo

Oppdatert: 7. mar.

Trimtex Cycling Team satte en solid rekord på Den Store Styrkeprøven som ble arrangert lørdag 17, juni. Trimtex kom i mål på tiden 14 timer, 12 minutter og 34 sekunder. Trønderekspressen, som har vunnet de fire foregående årene Styrkeprøven er arrangert endte denne gangen på 14 timer, 53 minutter og 51 sekunder.


Moss CK var godt representert på laget, med Remy Dirks, Ottar Farstad, Christian Solberg, Lasse Gundersen, Øyvind Melvold, Petter Sørensen og Jorid Iren Ødegaard.


Remy Dirks, Ottar Farstad og Øyvind Melvold var på kapteinsteamet, sammen med Hans Helmenbakken fra Gulsjøen sykkelklubb.


Rittet ble ekstra strabasiøst utpå dagen når temperaturen lå på drøyt 30 grader. Mange sterke syklister fikk kjenne på problemer som følge av varmen.


Jorid Iren Ødegaard var en av to startende kvinner på Trimtex og kom i mål med vinnergruppen og som suverent beste kvinne. Jorid og Trimtex Cycling Team har fått fin omtale i både Landevei og Moss Avis


Vi gratulerer Trimtex Cycling Team og gleder oss over at Moss CK har så mange sterke og dyktige syklister!63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page