top of page

Nå er det snart årsmøte – Sigrid Andrea Fløgstad kommer

Oppdatert: 6. mar.Årsmøtet nærmer seg og som lovet skal vi få en spennende presentasjon rett etter møtet. Sigrid Andrea Fløgstad kommer og forteller om sine opplevelser som elitesyklist og er klar for å dele gode tips med klubbens medlemmer.


Sigrid Andrea kombinerer sykkelsatsingen med studier på Politihøgskolen i Bodø. Hun er godt i gang med å forberede neste sesong og er klar for å satse for fullt. I fjor startet hun rundbanesesongen 22.april i Vigrestad på Jæren og avsluttet i Halden 17.september. Sigrid Andrea endte på en tredjeplass sammenlagt i Norges-cupen!


Sigrid Andrea fikk også flotte resultater i NM som ble arrangert i Trondheim. Det ble en 5.plass på rundbane (den lengste disiplinen hvor det er fellesstart og sykling i 1,5t i en terrengløype de kjørte flere runder i). På kortbane (20 min konkurransetid med fellesstart i en kortere løype) fikk hun bronse.


Det er flotte prestasjoner som vi kan glede oss over sammen med Sigrid Andrea. Dette setter Moss CK på kartet!


Håper smakebitene over gir dere lyst til å komme på årsmøtet. Der vil vi få del i flere av Sigrid Andreas opplevelser og erfaringer som elitesyklist!


Saksliste og saksdokumenter blir lagt ut her 21. februar.


Velkommen!


PS! For å være helt sikre på at det er wienerbrød til alle så meld gjerne fra om du kommer på dette facebook-eventet. Det er ikke noe krav om påmelding men vil hjelpe oss med planleggingen!


105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page