top of page

Nedtelling til Kråketråkken 2023 er i gang

Oppdatert: 8. sep. 2023


10. september er vi klar for Kråketråkken og sykkelfest langs den flotte runden om Larkollen. Vi er glade for å arrangere rittet igjen, og satser på å se mange syklister på veien, både i tur-klassene og i trimklassen. Forberedelsene til rittet går som planlagt. Alle formaliteter for gjennomføring er på plass og mange gode medhjelpere har påtatt seg dugnadsoppgaver for å bidra til trivelige og trygge rammer rundt Kråketråkken.


Start og målgang er ved Rygge Kirke (Bygdetunet i Rygge). Rittet går i vakre omgivelser rundt Larkollen og en liten svingom innom Lille Rygge.Rittstart er kl 10:00 – Vi anbefaler forhåndspåmelding før 7. september, men det er mulig med påmelding frem til kl 09:00 på rittdagen.


For konkurranse og fart er det turrittet som gjelder. Ønsker du en roligere tur anbefaler vi trimrittet, som er åpent for alle – med alle typer sykler.


Online påmelding og betaling på Kråketråkken 2023 (eqtiming.com)


Du finner mer informasjon om rittet og påmelding på Kråketråkkens informasjonsside og på Facebook-sidene til Kråketråkken.Rittmanual Kråketråkken 2023
.pdf
Last ned PDF • 387KB

Rittmanualen inneholder både praktisk informasjon og viktig informasjon knyttet til sikkerhet. Vi anbefaler alle å sjekke den!


Håper vi ses på startstreken den 10. september!


Vi takker våre sponsorer og samarbeidspartnere!

242 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page