top of page

Sesongrapport 2022 fra Sigrid Andrea Fløgstad

Nå gikk sesongen slik at jeg faktisk fikk ny gul trøye i Norges Cupen etter hvert ritt fordi jeg holdt ledelsen hele sesongen, og vant til slutt. Dette var et stort høydepunkt i sesongen, og første gang jeg fikk en sammenlagtseier i NC.


Oppladningen til årets sesong ble noe annerledes da jeg begynte å studere på Politihøgskolen i Bodø i fjord høst. Der er det som kjent mye vær og det har blitt mange timer inne på rulla. Og jeg måtte legge opp treningen etter skolehverdagen. Men det viste seg at det gikk fint, og at jeg fikk lagt ned et godt grunnlag selv om.


Nå er jeg i praksis i Brumunddal og bor på Lillehammer, så oppladningen til neste års sesong blir i kjente trakter. Planen er å kjøre noe CX nå i høst, før det blir rulletrening. Takk for støtten og muligheten for å komme tilbake til klubben. Gleder meg til å fortsette å representere Moss utover høsten og til våren.


Hilsen Sigrid Andrea


40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page