top of page

Tour of Scandinavia 2023- Har du anledning til å ta vaktoppdrag?

«Tour of Scandinavia» er et av verdens største kvinnelige sykkelritt og verdens beste syklister deltar i rittet. Arrangementet er dugnadsbasert og hvert år bidrar lag, foreninger og enkeltpersoner med interesse for sykkel og idrett til å skape en folkefest.

Har dere lyst til å være med å lage en trygg og spektakulær sykkelfest?


Alle start- og målkommuner er klare til å ta imot ryttere, støtteapparat, media, publikum og arrangementer for store og små er planlagt. Løypene er klare og arrangøren jobber nå med å dekke vaktposter. Vi har fått forespørsel om det er noen i sykkelmiljøet i Moss som har mulighet til å delta.


Årets datoer/etapper er som følger:

23.08: Mysen – Halden (via bl.a. Slitu, Skjønhaug, Eidsberg, Rakkestad, Degernes, Brødløs)

24.08: Vikersund – Norefjell (via bl.a. Åmot, Sysle, Sigdal, Krøderen, Noresund, Eggedal)

25.08: Kongsberg – Larvik (via bl.a. Hvittingfoss, Siljan, Skien, Porsgrunn, Tvedalen, Stavern)

26.08: Herning – Herning (Danmark)

27.08: Middelfart – Hadderslev (Danmark)


Vi er primært forespurt om å delta den 23.08. Rittet starter i Mysen 14:55 og ender i Halden ca kl 18. En standard vakt er 1-2 timer. Enkelte vakter som får skiltoppdrag kan få noe lenger vakt. Det er også mulig å ta oppdrag på andre etapper - om noen skulle ønske det.


Det gis kompensasjon til vaktene. Se beløp i vedlegget nedenfor.


Kravet for å være vakt er godkjent e-læringskurs for løypevakt. Man må være 18 år, eller 16 år med trafikalt grunnkurs. Kurset er gyldig i 5 år som vil si at de som allerede har kurs slipper å ta det på nytt. Kurset tar ca. 1 time og gjøres her: https://ekurs.nif.no/course/view.php?id=1616Hensikten med kurset er å gi løypevaktene en god trafikkforståelse og kunnskap om trafikksikkerhet.


Om dere ønsker å være med – send beskjed til ledermck@gmail.com innen mandag 12. juli om hvilken etappe(r) som er aktuelle, hvilket område du/dere primært ønsker å være med på, så sender vi en koordinert tilbakemelding til arrangøren.Info Tour of Scandinavia 2023
.pdf
Download PDF • 203KB

63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page