top of page

Vätternrundan 2024

Lørdag 15. juni klokka 05:28 gikk starten for årets satsningsritt for Moss CK gruppe 2 (landevei). 17 forventningsfulle syklister fra Moss og omegn fikk en fin start ut fra Motala.


Etter måneder med trening og forberedelser av ymse slag var det bare å nyte folkefesten og stemningen langs løypa rundt Vättern. En av målsetningene for rittet var å komme samlet i mål. Forberedelsene og de siste planleggingsrundene satte søkelys på å finne en fornuftig arbeidsdeling slik at alle skulle få bidra godt.


De første milene gikk greit med god fart, men var litt preget av usikkerheten som naturlig oppstår i et ritt med så mange syklister i løypa. Dessverre fikk vi et uhell relativt tidlig – heldigvis uten store skader, så alle kom seg videre.


Syklistene fant rytmen igjen og fra Jönköping gikk ting bare bedre og bedre. De fleste hadde nok en liten downperiode eller to. Når så skjedde var andre i gruppen på pletten med oppmuntrende ord og en liten push i ryggen. Det var godt teamarbeid – flott å oppleve at alle tok ansvar for hverandre. På slutten fikk de med krefter igjen god anledning til å ligge foran og ta motvind og produsere watt til glede for syklistene lenger bak. Det var en virkelig flott opplevelse å trille så godt som samlet over målstreken utpå lørdag ettermiddag!


En stor takk til kapteinene, Remi André Kirknes og Rune Xavier Lunde som ledet gruppen med myndighet og glimt i øyet – fra start til mål.


Vätternrundan er en flott opplevelse med god stemning langs hele løypa - dette var en fantastisk opplevelse. Vi gleder oss til neste satsning med Moss CK!
136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page