top of page

Break the Cycle Oslo 6.aug


Break the Cycle 200: Oslo er en sykkeltur på 200 miles, double century, 321 km, som har som mål å øke bevisstheten om moderne slaveri, og samle inn penger til Hope for Justice sitt arbeid mot moderne slaveri, som både i Norge og resten av verden jobber for å identifisere og redde ofre, samt gi profesjonell oppfølging til mennesker som har blitt utsatt for utnyttelse.


Dette er ikke en konkurranse, eller et ritt. Break the Cycle 200 handler om å støtte hverandre til å komme i mål sammen: både på sykkel og med drømmen om å se en verden fri fra slaveri. Støtteapparat vil tilrettelegge for stopp med påfyll av drikke, mat, reparasjoner, tilgang på ekstra klær. Alt for at gruppen skal lykkes med å fullføre distansen.


I tillegg til våre fantastiske partnere som gi penger til saken, ber vi deg starte innsamlingsaksjon på Facebook til Hope for Justice Norge. Når du melder deg på vil du få informasjon om arbeidet til Hope for Justice og informasjon om hvordan du lykkes med både innsamlingen din og den fysiske utfordringen – Break the Cycle 200.


Alle innsamlede midler går til arbeid med å bekjempe moderne slaveri.


Deltakere kan velge mellom 2 distanser.


«200 / Double Century» – ca 321 km

«100 / Century» – ca 160 km


De som kjører Century møter i Halden og fullfører turen sammen med resten av gruppen. (Tidspunkt og adresse for oppmøte blir gitt etter påmelding når det nærmer seg start)


Deltakeravgiften på 2 000 kr inkluderer en t-skjorte, sykkeltrøye, proviant, service og støtte gjennom løpet, inkludert festmåltid ved målgang. Bli med på en eventyrlig sykkeltur!


Vi oppfordrer alle som har anledning og lyst på en rolig langtur og ikke minst støtte et viktig prosjekt melde seg på.


Les mer om prosjektet her:

98 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page