top of page

God jul alle sammen!


Snart er tiden inne for å ta en pust i bakken og la julefreden senke seg. Det er vel fortjent.

Også 2021 ble et utfordrende år for de fleste av oss. Mange er slitne og leie etter nok en nedstengning. Heldigvis er ikke sykkelsporten i rittsesong i disse tider. Vi ser iblant at vanskelige tider kan få frem noe av det beste i oss. Vi mobiliserer i fellesskap og evner å tenke nytt i en uforutsigbar tid.


Et stort lag med mange aktive fra klubben har i høst bidratt med å lande et nytt strategidokument som vi håper årsmøte kommer til å favne om. Vi trenger en ny kurs i klubben vår, så vi håper innsatsen rundt en ny strategi skal komme godt med. Gjennom sesongen har det vært lagt ned en imponerende jobb fra våre medlemmer, så det er spesielt flott å se innsatsviljen fra dere alle. Uten dere blir det ingen treninger i Moss CK.


Alle sykkelutøvere i Moss CK – en stor takk til dere! For at dere er gode forbilder, at dere gir oss uforglemmelige øyeblikk og byr på stor idrettsglede i klubben vår. Vi ønsker å takke dere alle for innsatsen dere har lagt ned i året som har gått. Dere holder sykkelhjulene i gang.


Vi i styret gleder oss til sesongen 2022, vi skal fortsette å inspirere til sykkelglede for alle.


Ta vare på deg selv og deres nærmeste i juledagene, og nyt inngangen til et nytt år!


Beste hilsen

Styret i Moss CK

112 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page