top of page

god sommer

God sommer til alle Moss Cykle klubb medlemmer. Håper dere alle får en finfin sommer og ikke minst anledning til å trille litt på to hjul i løpet av ferien.
Litt oppsummering klubben: Første del av sesongen har vært produktiv for alle grupper i klubben. Vi vokser, og oppmøte på alle gruppetreninger har vært helt fantastisk. Selv om det er få ritt i kalenderen, holder vi det gående mot Kråketråkken. Sett gjerne av 05. september, vi trenger både syklister og medlemmer som kan hjelpe til i støtteapparatet rundt Kråketråkken.


Moss Cykle klubb har lansert en ny nettside som vi håper kan utvikles over tid. Ta en titt og kom gjerne med innspill om det er noe mer vi bør få med på nettsiden. Les mer https://www.mosscykleklubb.com/


Sparebank1 stiftelsen har bidratt med 150´000 til kjøp av brukte sykler i samarbeid med RedBike. Dette prosjektet skal utvikles over tid med tanke på aktiv på dagtid og ikke minst gjøre oss i stand til å låne ut sykler til de som ønsker å delta på våre fellestreninger. Spennende prosjekt og stor takk til Sparebank1 som gjør det mulig for oss å utvikle klubben.


Vi samarbeider med sykkelfestivalen i Moss og den 11 september arrangeres Moss sykkelfestival 2021, og vi håper du vil bli med? Det vil være mange ulike aktiviteter i Nesparken denne dagen, blant annet en ferdighetsløype, barneritt, en sykkelkortesje gjennom byen med politieskorte og flere stands. Det serveres smoothie og ferskbrygget kaffe, og flere relevante klubber og foreninger stiller med sine medlemstilbud. Håper vi ses i Nesparken den 11 september!


God sommer, kos dere masse og ha en initiativrik ferie på sykkelen også!

16 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page