top of page

Grenserittet 2024

Lørdag 17 august går grenserittet av stabelen. Moss CK ønsker å invitere både erfarne og nye syklister til å være med på Grenserittet Strömstad - Halden under mottoet «en for alle – alle for en». Dette vil være et sosialt lav-terskel tilbud til alle som har lyst på en utfordring. Vi forutsetter at de som skal være med stiller så godt forberedt som mulig og er med på treninger når det passer gjennom sommeren. Dette kommer til å bli en flott og minnerik opplevelse for alle som er med.


Deltakerne må betale påmeldingsavgift selv. Om noen trenger det vil vi bidra med koordinering av transport til/fra. Vi har også noen få sykler tilgjengelig for utlån.


Vi kommer til å gjennomføre fellestreninger gjennom ferien, frem mot den 17. august. Siden det er sommerferie, vil treningstidene variere noe men det blir en miks av turer på ukedagene og lørdags- eller søndagsturer. De som melder interesse, vil få informasjon via en egen Messenger-gruppe.


Har du lyst til å være med, eller vet du om noen som kan være interessert så meld interesse på facebook-sidene til Moss CK. Alternativt kan du sende en epost til ledermck@gmail.com


Velkommen til fine sommeropplevelser på terrengsykkelen med Moss CK!
73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page