top of page

Ny Webside

Velkommen til Moss CK sine nye websider. Vi har lagt ned mange timer i dette arbeidet for å komme hvor vi er i dag. Når det er sagt, så er dette en prosess med tanke på utvikling noe som skal jobbes med gjennom 2021. Vi har fått på plass grunnmuren, nå gjenstår det å fylle på med aktivitet og eierskap til eget innhold. Dere vil sikkert finne ord og utrykk på engelsk eller dansk, men dette jobbes med kontinuerlig. Noe klarer vi å oversette, men siden dette er teknologi basert på WIX, så vil det ta tid å få alt over på norsk.



Et ønske og en oppfordring er at alle medlemmer skal bidra i utviklingen. Har du noe å dele, så gi beskjed asap. Bruk gjerne FORUMET til å spre ditt budskap eller om du har noe du ønsker å selge eller kjøp så er FORUMET plassen for dette.



Ønsker at klubben opprettet et team som tar ansvar for å utvikle dette nettsamfunnet ytterligere. Dette er vårt DNA med tanke på informasjons deling og ikke minst ta eierskap til eget innhold over tid. Drømmen er å minimalisere behovet for å publisere vårt innhold hos andre tredjeparts tilbydere, som de igjen tjener penger på!


Masse stoff planlegges og legges ut fortløpende. Men som sagt, dette er starten på noe nytt.


Ha en fantastisk kommende sesong og vær forsiktig uansett om du er i trafikken

eller i skog og mark.


God sommer alle sammen.

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page