top of page

Remy (48) og Ottar (53) stakk av med hver sin seier

FAKSIMILE FRA MOSS-AVIS 04.10.21 16:49 Av Shawn Herheim


VINNERE: Både Remy Dirks (48) og Ottar Farstad (53) vant Femsjøen rundt 2021 – i hver sin aldersklasse. Her står de sammen etter at begge var i mål. Foto: Ronny Jenssen


I år var det Remy Dirks (48) og Ottar Farstad (53) sin tur til å komme triumferende ut av sykkelrittet «Femsjøen rundt». Utøverne fra Moss Cykle klubb syklet inn til hver sin seier.


I fjor kom Remy fra Ørejordet på andreplass i konkurransen. I år fikk han sin revansj og gikk ut av konkurransen med førsteplassen i aldersklassen 40–49 år.

Remy Dirks slo de andre konkurrentene i årets konkurranse på den 101 kilometer lange landeveien, og var den raskeste blant alle de 168 deltakerne med tiden på 2:35:23.

Ottar Farstad var også en av årets vinnere under «Femsjøen Rundt». Han gikk av med seieren i aldersklassen over Remy, altså 50–59 år, til tross for at det var hans første gang i denne konkurransen.


Mye trening

– Hvordan har du forberedt deg på denne konkurransen?


– Vi har holdt det gående en stund. Vi er en ganske stor gjeng i Moss Cykle Klubb som har fellestreninger to ganger i uken, også har vi individuelle treninger utenom på fritiden, svarer Dirks.


– Vi trener jo som om vi skulle være i midten av 20-åra, fellestreningen er en bit av det, så sykler vi og trener på fritiden i tillegg. Vi er en ganske god gjeng som holder oss godt for alderen, og det blir mange treningsøkter i løpet av året, nærmere 700–800 timer, svarer Farstad.


53 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page