top of page

Rudskogen Grand Prix 2021

Hei,


NCF Region Øst inviterer K/M Junior og Senior til Rudskogen Grand Prix på lørdag 29. og søndag 30. mai. På lørdagen skal det sykles gateritt på gokartbanen og på søndagen sykles fellesstart på hovedbanen, 90 km for K Elite og 122 km for M Elite.


NCF sine koronavettregler for arrangement er lagt til grunn, og det er kun lov å arrangere ritt med lavere status enn NC innenfor regionen på nåværende stadium i gjenåpningen (Trinn 1 og Trinn2).


Hvem kan delta?


Rittet er åpent for deltakelse for ryttere som har sin bostedsadresse og/eller som bor i Region Øst (Viken Fylkeskommune med unntak av tidligere Buskerud Fylkeskommune). Det betyr i praksis at dersom man er medlem i en klubb i Region Øst, men bor i Buskerud, så kan man ikke delta på rittet.


Ryttere som har bostedsadresse innenfor Region Øst, men bor utenfor Region Øst grunnet skolegang kan heller ikke delta på nåværende tidspunkt.


Ryttere som er medlem av andre klubber tilsluttet andre regioner, men bor innenfor Region Øst kan delta på sykkelrittet.


Spørsmål rundt deltakelse rettes til rittleder Stig Fjærli.


Påmelding


Rittet er åpent for påmelding på EQ-Timing frem til fredag 28. mai klokken 17:00. Se vedlagte invitasjon for ytterligere informasjon.


2305-2021-Invitasjon-Rudskogen-GP_FINAL.pdf (sykling.no)
24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page